Mote.. SKRÆTSJ!!

Ah.. På tross av forholdsproblemer, vel overstått innlevering på 30 sider og en forestående eksamen, klarer jeg ikke la være å bekymre meg over min falmende mote. Jeg har alltid hatt en kjær interesse for vakre, kule og stilige antrekk og klær. Disse fantastiske stoffene som kan få en til å se feiende flott ut - og tragisk kjedelig ut.

Et gjennført, matchende og passende antrekk er det lenge siden min kropp har fått gleden av å oppleve. Det er synd å inrømme det, men i hverdagens kjas og mas er det lett å slenge på seg en slafsete jeans, en utvasket t-skjorte og noen halvskitne, overvelbrukte joggesko.

Men jeg sitter allikevel slavisk inne på costume.no, stureplan, detnye.no osvosv... En dag skal MIN STIL, MITT UTTRYKK komme til syne. En dag. Når den dagen kommer, er jeg fortsatt litt usikker på. Men med en forestående nyttårstur til New York (WOHO:D), skal det nok falle på plass. For øye for mote, det vet jeg at jeg har. Den har bare gjemt seg litt.

Jeg har forlengst skjønt at jeg ikke er noe Carrie Bradshaw (på tross at jeg så å si daglig på min arbeidsplass i en klesbutikk ser minst 3 jenter som håper og tror de er noe i nærheten), men meg og min klesstil kan jo aldri bli slik som hennes. For hun er jo Carrie, ikke Martine.

Én kommentar

Tante Jul

30.nov.2008 kl.21:03

"For hun er jo Carrie, ikke Martine." Fantastisk at noen innser den enkle tingen.

Skriv en ny kommentar

martinev

martinev

18, Asker

Kategorier

Arkiv

hits