Begynne på nytt

Å neida, ikke så dramatisk som det høres ut; "Begynne på nytt". Det er ikke akkurat som om jeg nettopp har kommet ut av et dramatisk/traumatisk brudd. Noe som forresten leder meg til at det første innlegget i denne bloggen, som er skrevet for nærmere et år siden, ikke lenger gjelder på samme måte. Det vil si, forholdstrøbbel finnes ikke lenger for mitt vedkommende, enn så lenge iallefall. Ah, jeg må lete etter snusen min når jeg skriver om dette. Fant den! Ja. Det ble slutt ca 3 mnd etter det innlegget, må vel si jeg så det komme allerede da ja. Kan ikke benekte harde, emosjonelle fakta. 

Disse innleveringene jeg også blogget om er også vel, vel og vel så det godt overstått! Ferdig på skolen er jeg. En ganske ubeskrivelig deilig følelse når min bror på 15 sitter og pugger vettet og intelligensen ut av seg foran en naturfagsprøve. Eller egentlig omvendt, men. Intellingensen inn i seg da, på en måte. Nytt uttrykk. Samtidig er dette å være ferdig på skolen en svært ny og omfattende tilværelse for meg som i utgangspunktet setter stor pris på trygge omgivelser, med spenning og risiko innenfor disse trygge rammenes grenser. 

608823860941032162303032180192615716374nFra skoleavslutnigen, jeg trodde jeg skulle ligge under bordet å gråte


Det innebærer også at jeg har store, da mener jeg store emosjonelle problemer ved epokeskifter. Det å gå fra en spenstig gjeng med jevnaldrende mennesker i min sosialgruppe på skolen, til en gruppe rutinefaste 40-åringer på jobb, byr på visse utfordringer. Nå må jeg faktisk ta opp telefonen å spørre om noen vil finne på noe for å opprettholde et noenlunde velfungerende sosialliv. Og jeg har med det funnet ut at jeg ikke har så mange "ringevenner". Selv om du kan ha det voldsomt festlig og berrikende med noen mennesker ute på byen eller på et fuktig vorspiel og nachspiel, føles det med ett veldig unaturlig og nesten kleint å skulle finne på noe heller normalt en vanlig, edru dag. Men noen ringevenner har jeg da, de vil jeg nok komme tilbake til senere.
 
Min falmende mote er forøvrig fortsatt ganske falmende, kan falmende fungere som et konstant begrep?
Men poenget mitt her er vel egentlig at jeg har begynt på nytt med ganske mye siden forrige innegg, det vil også si at denne bloggen skal begynne pent på nytt og krydre min og forhåpentligvis din hverdag.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine =)

Martine =)

19, Asker

Er en jente som stort sett er blid og glad, elsker gode stemninger og situasjoner, interessert i mennesker både her og der :)

Kategorier

Arkiv

hits