På revy med kronprinsen og Marius!

Wah!! Jeg satt rett bak kronprinsen og Marius da jeg så Rudrevyen i dag!! Jeg kunne liksom ikke skjønne hvorfor det satt en mann i dress og propp i øret alene i salen da vi gikk for å sette oss. Tenkte først det var sivilpoliti som ventet på en kriminell som kanskje ville dukke opp i publikum eller noe liknende usannsynlig på en skolerevy. Men plutselig sier Eva, som jeg var med, "wah! se se!!",  vi ble pinlig fnisete begge to, og han som var med kronprinsen så rart på oss. Som om det er uvanlig å fnise litt når man er på revy med selveste Haakon! Vi fikk oss også en god latter da guttene som satt ved siden av de fikk et "unnskyld", av kronprinsen da han måtte halte seg forbi de ved de trange setene. "Han snakket til meg!!!", hvisket han ene litt for høyt. Så mannen med propp i øret var bare en livvakt.. Morsom kveld på jobben iallefall!
Utover dette store kjendismøtet var revyen fantastisk morsom, talentfull og proff. Som Rudrevyen alltid er!! Jeg var også svært påpasselig ved å ha et lite øye bort på kronprinsen fra tid til annen - jeg måtte jo få med meg hva han lo av å!
Dra å se revyen om dere kan! Rud vgs frem til lørdag!
Bilder kommer, hadde problemer med å laste opp!

Én kommentar

chrisriis

20.jan.2010 kl.00:30

Det er jo ikke hverdanslig, en liten oppvekker. Hadde vært morro å vært flue på veggen og sett deg skratte i vei. Bare minner om oppdateringer ;)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

19, Asker

Er en jente som stort sett er blid og glad, elsker gode stemninger og situasjoner, interessert i mennesker både her og der :)

Kategorier

Arkiv

hits