Weekend off!

På torsdag fikk jeg en melding av sjefen på restauranten jeg jobber på om at jeg ikke trengte å komme på jobb på lørdag fordi for mange var satt opp.. Jaja, tenkte jeg. Jeg taper nærmere 800 kr, men tjener en ekstra fridag i livet mitt. Da avhenger det meste på hvordan jeg velger å disponere disse timene av mitt dyrbare liv. Tja, det gikk til litt trening, kafebesøk, facebookvoldtekt, en hyggelig familiemiddag og en koselig jentekveld. Slettes ikke dårlig vil jeg nå si!

Johanne, Stine, Martine T og jeg tok da turen til Kaja litt utpå kvelden. Noen av oss drakk litt øl, andre ikke. Pussa ble iallefall skribenten selv. Moren til Kaja satt i rommet ved siden av, mer flue på veggen til jenteprat kan en vel ikke bli. Vi måtte le litt av oss selv, for vi var innom mange interessante og mindre betydelige temaer. Blant annet om hvilke gutter vi klina med på festene i 10.klasse (stort sett de samme), russetid (et tema som omtrent ALLTID kommer opp), jobb (ble litt internt iom at 3 av oss jobber sammen), andres forholdsproblemer (det er veldig lett å se ting klart utenifra) og sist men ikke minst; verdensproblemer..! Vi følte oss ganske så smarte og voksne der vi satt og diskuterte handel mellom i- og u-land. 
(har fortsatt problemer med å laste opp bilder, det kommer forhåpentligvis snart!)

Alt i alt ble det en veldig bra weekend off med både kompiser, venninner og familie - hva mer kan en ønske seg?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

19, Asker

Er en jente som stort sett er blid og glad, elsker gode stemninger og situasjoner, interessert i mennesker både her og der :)

Kategorier

Arkiv

hits